OM OSS

Om Klubben

Lillesand Taekwondo Klubb ble etablert i 1992 . Vår hovedinstruktør er Master Stig Einar Jakobsen som innehar 5. Dan og var med å starte klubben. Vi er ca 60 medlemmer i alder fra 7- 50 år. Klubben har eget barneparti for aldersgruppen 7-12 år.

Klubben deltar jevnlig på stevner og mesterskap, hvor både barn og voksne er med. Lillesand Taekwondo Klubb har ved flere anledninger vunnet kategorien «Beste Klubb» under disse mesterskapene.

 

Graderinger

Det blir avholdt både merketester, stripegraderinger og beltegraderinger i løpet av ett treningsår. Merketestene og stripegraderingene er kun for barn da dette er med på å motivere barnet for å lære seg teorien og det praktiske innenfor sporten. Dere kan lese mer om merktestene under Ferdighetsmerker.

Stripegraderingene blir avholdt hvert kvartal. Barn som består denne graderingen er da halvveis til å få et nytt belte. Barnet må ha bestått stripegraderingen før de kan delta på beltegraderingen.

Beltegraderingene er hver sjette måned. Til disse graderingene skal Taekwondo-drakta (dobok) være vasket, nystrøket og både klubbmerke og TTU merke må være påsydd.  Alle som består beltegraderingen får et nytt belte og et diplom.

 

Styret

Styreleder: Stig Einar Jakobsen
Nestleder: Jørgen Moxness
Kasserer: Marianne Elizabeth Andersen
Foreldrekontakt: Jan Eivind Lauvrak
Styremedlem: Svein Kåre Thomassen

 

Tilbake til toppen